Wireframes & Prototyping

Nadat de strategie is uitgewerkt en alle doelen in kaart zijn gebracht, begint de volgende stap: storytelling. We denken na over de manier waarop en de volgorde waarin we jouw verhaal digitaal gaan vertellen. Door wireframes en prototyping komen we erachter of onze ideeën er net zo mooi uitzien op je beeldscherm als in ons hoofd.

Wat zijn wireframes en prototypes?

Functionele ontwerpen die laten zien hoe het uiteindelijke ontwerp van jouw app of website eruit komt te zien, dat zijn wireframes. Ze geven simpel gezegd weer hoe de informatie digitaal getoond wordt. Om het concept levendiger te maken zetten we deze wireframes om in een interactief prototype. Hiermee controleren we de werking en gebruikerservaring en kunnen we er samen voor zorgen dat we jouw droomontwerp omzetten in een goedwerkend en gebruiksvriendelijk eindproduct.

37%

van de consumenten verlaat een website omdat het ontwerp, de navigatie en de gebruikservaring niet goed zijn.

Wat doen we precies?

Eerst luisteren we goed naar wat je wil, zodat ons team aan de slag kan met het bouwen van de wireframes. Vervolgens stellen we een paginaoverzicht op en denken we op detailniveau na over de invulling hiervan. Daarna ontwikkelen we de wireframes en ontwerpen we de prototypes.

Wat is de toegevoegde waarde?

Met wireframes en prototyping creëren we een levensechte weergave van hoe het digitale eindproduct eruit komt te zien. We kunnen zo op tijd feedback verwerken, aanpassingen maken en nieuwe features testen voordat deze gebouwd worden. Dit scheelt niet alleen veel tijd, maar ook veel geld.

Wat kunnen we voor je doen?

Onze designers en developers gaan doelgericht aan de slag met het ontwerp van je app of website. We blijven tussentijds overleggen en werken zo samen stap voor stap van idee naar bijna-maar-nog-niet-helemaal-product. Helemaal tevreden? Dan gaan we de lucht in!

Heb je vragen?

Stel ze aan Milan, onze
Lead Digital Design.