Video & Animatie

Video is belangrijker dan ooit en daar zijn wij ons erg van bewust. Want zeg nou zelf, een video zegt meer dan duizend woorden. Van campagne video’s tot aan bedrijfsvideo’s en van aftermovies tot aan animatie/illustratie video’s. Jouw merkverhaal vertalen naar visuele content, dat is wat wij leuk vinden en waar wij goed in zijn.

Ice Cream Media werknemers in actie op het Rokin kantoor

Onze hersens vertellen altijd verhalen. Videografie is een geweldige manier om dit te bewerkstelligen.

Pardis Faqiri – Allround Content Creator

Creatieve productie

Hoe valt jouw commercial op tussen een tal van campagnes? De concurrentie is vaak moordend en daarom is het belangrijk om jezelf constant de vraag te stellen: what’s in it for my clients? Relevantie is enorm belangrijk om de aandacht te pakken en vast te houden. Wij helpen je graag bij het bedenken van een pakkend en passend concept waarmee jij jouw doelgroep weet te bereiken. Wij nemen het hele proces, van productie tot eindproduct, voor jou uit handen.

Ice Cream Media case: DIQQ campagne video #wearediqq
Ice Cream Media team en cases

Online formats

Webinars, vlogs, animaties en explainer video’s. Video is een perfecte manier om informatie te delen en jouw verhaal te vertellen. Denk bijvoorbeeld aan een animatievideo waarin je uitlegt hoe jouw product of dienst een meerwaarde kan leveren aan je doelgroep. Naast een goede explainer video bedenken wij ook creatieve concepten en formats die zorgen voor meer interactie met jouw doelgroep.

Onze expertises

  • Fotografie
  • Bedrijfsvideo's
  • Campagne video's
  • Infographics/illustraties

Heeft jouw bedrijf een nieuwe smaak nodig?

Ice Cream Media medewerker

Maas Bloemendal

Creative Director

Ice Cream Media medewerker

Pardis Faqiri

Allround Content Creator