Marketing & Content

Marketing, een breed begrip met verschillende specialisaties. Van SEO tot aan copywriting en van social media tot aan content creatie, marketing omvat veel verschillende diensten. Wij streven ernaar om onze klanten op alle facetten binnen marketing te ondersteunen. Marketing is immers van belang voor alle aspecten van jouw organisatie, of het nu gaat om relatiebeheer, het aannemen van nieuw personeel of voor jouw sales strategie. Ons marketing en content team bestaat uit verschillende specialisten die graag helpen om jouw doelgroep(en) te bereiken.

Ice Cream Media werknemers in actie op het Rokin kantoor

Elk verhaal is uniek. De truc is om jouw verhaal te vertellen op de juiste manier.

Anna Dollekamp – Content Specialist

SEO

Of je nu een jonge organisatie vertegenwoordigd of een gevestigde speler, het kan zijn dat je jouw online-inspanningen wilt optimaliseren. Ons team biedt ervaring, kennis en tools om je online aanwezigheid te optimaliseren en te vergroten. Bouw aan jouw zoekmachineoptimalisatie samen met onze vertrouwde SEO-specialisten.

Ice cream Media team & cases
Ice Cream Media team en cases

Campagnes

Social media is een belangrijk aspect wanneer je het over marketing hebt. Waar het voorheen alleen om het produceren en posten van content ging is interactie met de doelgroep recentelijk steeds belangrijker geworden. Wij helpen je met het vaststellen van de doelgroep, het bedenken van een bijpassende strategie en het maken van (visuele) content. Daarnaast kunnen wij ook jullie social mediacampagnes opzetten om meer awareness te creëren voor jouw merk.

Onze expertises

  • SEO
  • (UX) Copywriting
  • Social media strategy
  • Community management

Heeft jouw bedrijf een nieuwe smaak nodig?

Ice Cream Media medewerker

Myrna Fehrmann

Brand Manager

Ice Cream Media medewerker

Anna Dollekamp

Content Specialist & Copywriter