Marketing & Campagnes

Bij sterke marketing denk je misschien al snel aan branding, maar er komt veel meer bij kijken. Niet alleen het creëren van content en het schrijven van copy, maar ook de implementatie van SEO-marketing en de inzet van social media. Allemaal om jouw merk naar het hoogste niveau te tillen.

Marketing om te inspireren

Sterke marketing beïnvloedt alle aspecten van je organisatie. Of het nou gaat om relatiebeheer, het aannemen van nieuw personeel of je salesstrategie. Het maakt niet uit wat je voor product of dienst je aanbiedt, met sterke marketing valt of staat jouw merk. Bij het vertellen van jouw verhaal willen we de doelgroep boeien. Daarvoor hebben we inspirerende content nodig. We combineren daarom onze specialismes en maken zo samen het verschil.

Elk verhaal is uniek. Het is de truc om jouw verhaal op de juiste manier te vertellen.

Anna Dollekamp – Content Specialist

Creatieve campagnes

Waar het eerst alleen om het produceren van content ging, is interactie met de doelgroep steeds belangrijker. Campagnes brengen jouw doelgroep in beweging en elke campagne vraagt om een andere aanpak, het doel en de doelgroep zijn namelijk iedere keer anders. Met plezier zetten we jouw campagne op én analyseren we de resultaten zodat we in de toekomst nog meer zichtbaarheid voor jouw merk kunnen creëren.

Heb je vragen?

Stel ze aan Anna, onze
Content Specialist.

Relevante cases