Design & Development

Hoe maak je een onvergetelijke indruk met jouw website? Een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website is hierbij een belangrijk aspect. Wij nemen je website onder de loep, kijken naar de wensen en behoefte van de doelgroep en zetten dit om in functionele ontwerpen. Van onderzoek tot aan implementatie van nieuwe designs en ontwerpen, ons design en development team werken nauw samen om te zorgen dat wij die onvergetelijke indruk maken bij jouw doelgroep.

Ice Cream Media werknemers in actie op het Rokin kantoor

Elk goed doordacht ontwerp begint met een nog beter verhaal

Milan Houter – Lead Digital Design

User Experience

Als organisatie wil je natuurlijk dat bezoekers zo lang mogelijk op je website blijven. Onze UX (user experience) en UI (user interface) designers kijken kritisch naar jouw website en creëren mogelijkheden om de gebruiksvriendelijkheid van de website zo aangenaam mogelijk te maken voor elke bezoeker. Hierdoor begeleiden wij de bezoeker heel gemakkelijk van de ene naar de andere pagina, zonder mogelijke drempels.

Ice cream Media team & cases
Ice Cream Media team en cases

Design

Wanneer het onderzoek is afgerond en wij informatie hebben gegenereerd waarmee wij de gebruiksvriendelijkheid van jouw website kunnen optimaliseren, gaan wij door naar design. Onze designers en developers ontwerpen een identiteit die past bij jouw organisatie. Wij zorgen ervoor dat jouw website het juiste verhaal verteld, jouw verhaal de juiste doelgroep aanspreekt en je weer trots wordt op jouw online visitekaartje.

Development

Naast het optimaliseren van de user experience en het design, kunnen wij ook de development van de website volledig uit jouw handen nemen. Doordat ons team al goed op elkaar is ingespeeld zorgt dit ervoor dat het design en de functionaliteiten van jouw website naadloos op elkaar aansluiten.

A developer in action on the laptop

Onze expertises

  • Corporate identity design
  • Wireframes en prototyping
  • UX/UI design en research
  • App – en webdesign
  • Frontend en backend
  • AR/VR

Heeft jouw bedrijf een nieuwe smaak nodig?

Ice Cream Media medewerker

Milan Houter

Lead Digital Design

Ice Cream Media medewerker

Bryan van Delft

UX/UI Designer & Front-end Developer