Campagnevideo

Hoe kun je ervoor zorgen dat je doelgroep jouw bedrijf leert kennen en zich ermee kan identificeren? Met een campagnevideo. Hiermee geef je je merk een naam en een gezicht: het laat je doelgroep de menselijke kant van je bedrijf zien. Een campagnevideo heeft de intentie om op het gevoel van je doelgroep in te spelen, en laat emotie nou net hetgeen zijn dat goed verkoopt.

Wat is een campagnevideo?

Met een campagnevideo gaat het om het zorgen voor positieve associaties met jouw merk, in plaats van zelfpromotie. Hoewel het dus geen traditionele advertentie of marketingpromo is, heeft het wel vaak hetzelfde einddoel: het stimuleren van een actie door je doelgroep.

Op social media

worden video's meer gedeeld en gaan dus makkelijker viral dan andere vormen van content.

Wat doen we precies?

Ons creatieve team onderzoekt welk invalshoek het beste bij jouw merk past, zodat we je verhaal goed kunnen overbrengen bij de doelgroep. Door gericht een concept uit te denken is je video efficiënter, met het resultaat dat het vaker wordt bekeken. Heb je al een concept, dan staan we klaar om deze te beoordelen en eventueel onder de loep nemen voor een toffe uitvoering ervan.

Wat is de toegevoegde waarde?

Het bekijken van een video is een meer passieve activiteit dan het lezen van een tekst. Hierdoor kun je je publiek in korte tijd makkelijker onderdompelen in jouw boodschap. Raak ze met emotie. Hier kan geen geschreven woord tegenop.

Wat kunnen we voor je doen?

Een campagnevideo van concept tot eindproduct, dat kunnen we voor je doen. Ons productieteam denkt met je mee, werkt een uitgebreid plan uit en staat met alle plezier achter de camera om de zorgvuldig gekozen beelden vast te leggen. Met de rest van het team werken we tegelijkertijd aan de marketingstrategie en verzorgen we de copy van eventuele ondertiteling, zodat jouw video binnen de kortste keren online schittert. Zo doen we dat.

Heb je vragen?

Stel ze aan Pardis,
onze Allround Content
Creator.