Campagnemanagement &
social media ads

Zeg nou zelf: als onderdeel van je marketingstrategie kan een sterke socialstrategie tegenwoordig eigenlijk echt niet meer ontbreken. Met social media kun je namelijk meer awareness rondom jouw merk genereren én een community opbouwen met je doelgroep.

Wat is campagnemanagement?

Campagnemanagement draait om het nemen van strategische beslissingen. Onze specialisten helpen je bij het opzetten van een sterke advertentiestrategie en voeren deze uit met geschikte tools en systemen. Door de campagne vervolgens goed te analyseren en optimaliseren bereik je zo precies bij je doelgroep wat je voor ogen had.

75%

van de consumenten gebruikt social media om hun aankoopbeslissing te onderbouwen.

Wat doen we precies?

We starten iedere samenwerking met een nulmeting, waarbij we het merk en de huidige activiteiten onder de loep nemen. Op basis van deze informatie werken we een campagnestrategie en een plan uit. Vervolgens gaan we met het contentteam aan de slag om een creatieve look en feel te ontwerpen die goed bij de campagne past. Na afloop rapporteren en evalueren we de resultaten samen.

Wat is de toegevoegde waarde?

Zonder onderzoek van start gaan met je marketing kan een dure grap worden. Met een sterk onderbouwde strategie en een specialist die jouw campagnes optimaliseert wordt je geld goed geïnvesteerd in traffic, leads en een hogere conversie.

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je behoefte aan een algehele verbetering van je traffic, leads en conversie? Zou je graag willen dat we meedenken over een campagne om een bepaald product of de lancering ervan te pushen? Ons team vindt het allebei even leuk. Maak jij een keuze, dan gaan wij ons vast voorbereiden.

Heb je vragen?

Stel ze aan Emma,
onze SEO Specialist.