Brand & Strategie

Wanneer het merkverhaal helder is en de meerwaarde van jouw product of dienst is vastgesteld, begint het doorvertalen ervan naar je communicatie-uitingen. We bouwen een sterk merk om je DNA. Onze specialisten helpen je bij het bepalen van de bouwstenen van jouw bedrijf en creëren hier een passende look en feel bij. Vervolgens bedenken we een sterke strategie om jouw merkverhaal het beste aan de doelgroep te vertellen.

Van binnen naar buiten

Ons team bestaat uit doeners, maar we beloven eerst goed na te denken. Voordat we aan de slag gaan onderzoeken we de markt waarin jouw bedrijf zich bevindt. We geven antwoord op vragen als: wie zijn je concurrenten, hoe onderscheid je je van ze en wat maakt jouw merk uniek? Zodra we dit in kaart hebben gebracht kunnen we jouw merk in de markt positioneren.

Een sterke merkidentiteit ligt aan de basis van duurzaam succes.

Maas Bloemendal – Creative Director

Wat kunnen we voor je doen?

Een passende én pakkende look en feel gaan hand in hand met een sterk merkverhaal. Ons team luistert goed naar wat jij wil en ontwikkelt op basis hiervan een identiteit een creatieve huisstijl voor je merk. Tussentijds houden we je in de loop, zodat we altijd op het juiste spoor blijven en het merkbelang voor ogen houden.

Heb je vragen?

Stel ze aan Maas, onze
Creative Director.