Bedrijfsvideo

Van script tot edit: met een bedrijfsvideo van onze specialisten maak je impact. We denken eerst na over de storytelling en combineren het script met beelden waar je stil van wordt. Met video creëer je niet alleen een hogere conversie, het zorgt er ook voor dat jouw merk karakter krijgt.

Wat is een bedrijfsvideo?

Met bedrijfsvideo’s worden alle videocommunicatie-uitingen van een bedrijf bedoeld, zowel intern als extern. Het grootste verschil met een traditionele videoadvertentie, is de doelgroep. Bedrijfsvideo’s zijn namelijk vaak bedoeld voor een specifieke doelgroep en juist niet voor het grote publiek.

Video's worden veel vaker gedeeld dan een tekst of afbeelding.

Wat doen we precies?

Met video kun je alle kanten op. Afhankelijk van wat je graag wil, zoeken we uit wat er nodig is om de video zo efficiënt mogelijk te produceren. We geven hierin advies en zorgen er altijd voor dat zowel de tone of voice als de look en feel passen bij jouw merkidentiteit.

Wat is de toegevoegde waarde?

Ben je op zoek naar een manier om de aandacht van jouw klant te krijgen en vervolgens zo lang mogelijk vast te houden? Dan is bewegend beeld een goede keuze. Het houdt de aandacht van de klant vast en wordt daarom steeds vaker met succes ingezet, vooral op social media.

Wat kunnen we voor je doen?

We maken een bedrijfsvideo speciaal voor jouw doelgroep. Van concept tot eindproduct, we zorgen ervoor dat je een onvergetelijke indruk achterlaat. Ons videoteam werkt nauw samen met onze marketingspecialisten. Zo kunnen we je advies geven over het soort video die het beste werkt, op welk platform dan ook. Resultaten als views en shares analyseren we nauwkeurig, zodat we je altijd kunnen blijven adviseren.

Heb je vragen?

Stel ze aan Pardis,
onze Alround Content
Creator