Front-end & back-end development

Nadat de digitale ontwerpen zijn goedgekeurd, starten we met development. Oftewel: het ontwerp tot leven brengen. We bouwen de website stap voor stap op en houden hierbij altijd rekening met de SEO-strategie en semantiek, zodat de site goed gescand wordt door zoekmachine-’crawlers’. Dat is software die het internet afstruint op zoek naar nieuwe pagina’s.

Wat is front-end en back-end development?

Onze developers zijn experts in het omzetten van ontwerpen naar een interactieve en gebruiksvriendelijke website. De website wordt gekoppeld aan een CMS-systeem, waar content gemakkelijk op kan worden aangepast. Zo bouwen we een goedwerkende website die helpt om het doel van jouw gebruiker te bereiken.

Wij houden de brug tussen design en development klein, voor een pixel-perfect resultaat.

Wat is de toegevoegde waarde?

Een goedwerkende website is makkelijker vindbaar in zoekmachines en wordt daardoor vaker bezocht, waardoor jouw business groeit. Het draagt bovendien bij aan de manier waarop men jouw merk en bedrijft ziet. En we hoeven je denk ik niet te vertellen waar een positief imago allemaal goed voor is.

Wat doen we precies?

Onze specialisten bekijken eerst alle websiteontwerpen, om zo de ‘edge cases’ in kaart te brengen: werken de bedachte ontwerpen in alle gebruikersscenario’s? We stellen veel vragen en kunnen daarna concreet aan de slag. Tussentijdse checks doen we regelmatig, zodat je aan het einde van de rit niet voor verrassingen komt te staan.

Wat kunnen we voor je doen?

Websites bouwen doen onze developers het allerliefst. Ze denken met je mee over nieuwe features en functionaliteiten en vinden creatieve oplossingen voor minder voor de hand liggende vragen. Kortom: we got you!

Heb je vragen?

Stel ze aan Milan, onze
Lead Digital Design.