Our services

Wij hebben een divers en ervaren team en wij kunnen je op verschillende niveaus ondersteunen. Of je een re-branding, een nieuwe website, marketingadvies of een campagne video wilt, wij helpen je bij het vaststellen van jouw merkverhaal, het bedenken van een goede strategie en de uitvoering hiervan. Allemaal met maar een doel: jouw organisatie naar het volgende niveau te tillen.

We are dedicated to help you grow

Wij beginnen altijd bij de kern, waarom moeten mensen kiezen voor jouw merk? Wat maakt jullie uniek en hoe kunnen wij dit door vertalen? Wij combineren strategisch inzicht, innovatieve technieken, geavanceerde marketing en vlijmscherpe designs. Wij onderzoeken de merkwaarden, het onderscheidend vermogen en vertellen jouw merkverhaal. Niet alleen met woorden, maar ook op visueel gebied.

Brand & Strategie

Dit is waar alles begint. In ieder geval waar wij geloven dat een samenwerking van start moet gaan. Wij geloven in een sterk DNA dat op de juiste manier naar buiten wordt gebracht, zowel in look en feel, als in storytelling.

Strategy and brand team writing on the blackboard
Design and development at work on 2 screens

Design &
Development

Als wij een sterk brand hebben gedefinieerd en de positionering hebben bepaald, gaan wij kijken naar alle communicatie uitingen, zowel on- als offline. Ook denken wij mee met de UX/UI-storytelling en content. Wil je dat wij jouw website ook bouwen? Dat kan! Met onze frontend en backend developers vertalen wij jouw brand ook naar online.

Marketing &
Content

Ons marketingteam bestaat uit een team van enthousiaste specialisten. Wij kunnen helpen op het gebied van strategie en planning, social media marketing, SEO en content creatie. Samen denken wij mee over een passende strategie die aansluit op het merk en vertalen deze moeiteloos door naar creatieve content campagnes op verschillende kanalen.

Marketing and content team member taking notes on the window sill in front of a blue neon ice cream light
Video and animation in action on a rooftop in Amsterdam

Video &
Animatie

Ons animatie en videoteam kunnen alles realiseren. Van high production value commercials tot aan informatieve explainer video’s. Van strategie tot aan uitvoering, wij nemen het werk uit handen en maken een video die aansluit op jouw merkstrategie.

Heeft jouw bedrijf een nieuwe smaak nodig?

Ice Cream Media medewerker

Myrna Fehrmann

Brand Manager

Ice Cream Media medewerker

Maas Bloemendal

Creative Director