Your digital partner

We zijn jong, creatief en gedreven. Ons team bestaat uit enthousiaste collega’s die continu bezig zijn met het bedenken en maken van de coolste creaties. We zijn op de hoogte van de nieuwste trends en weten als geen ander hoe we jouw merkverhaal moeten doorvertalen naar digitale resultaten.

We are dedicated to help you grow

Wij geloven in het bouwen van duurzame relaties met zowel collega als klant. Plezier en hard werken gaan bij ons hand in hand. Zo bedenken wij altijd creatieve concepten voor geweldige merken.

We grow with you

Door onze persoonlijke approach en enthousiaste collega’s hebben wij een bijzondere company culture. We zijn kritisch naar ons eigen werk en helpen elkaar waar nodig. Bovendien werken we hard, worden successen goed gevierd en hebben wij bovenal veel plezier met elkaar. Work hard, play hard!

Ice Cream Media colleagues talking and goofing around
Ice Cream Media colleagues at the office

Manifest

Wij zien het merk als uitgangspunt

Branding vs. Marketing: de eindeloze kip-of-het-ei-discussie binnen ons vakgebied. Wij geloven dat branding een overkoepelende perceptie is van een persoon, product, service of organisatie. Wij weten dat jouw merk ook afhankelijk is van factoren die losstaan van marketing. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van het product of de customer service. Het gaat om de waarden die je aan een merk toekent.
Welke filosofie zit erachter?

Neem dit manifesto: het legt uit wie we zijn, waar we voor staan en waarom we doen wat we doen. Maar we hebben geen invloed op wat jij na het lezen van deze tekst van ons vindt. Marketing kan branding wel gebruiken als tool, maar jouw merk of de perceptie hiervan wordt gevormd door het publiek. Bij Ice Cream Media helpen wij je om deze perceptie te sturen.

Wij maken het persoonlijk

We nemen het niet persoonlijk, we maken het persoonlijk. Het team, de specialisten en de klanten: bij ons staat de mens en een persoonlijke benadering centraal. We behalen resultaten, maar uiteindelijk gaat het om de mensen die happy zijn met het geleverde werk. Een lach op jouw gezicht, daar doen we het voor! We zijn collega’s, maar ook vrienden van elkaar. En we streven ernaar om een creatieve community op te bouwen waarin duurzame relaties centraal staan.

Wij zijn jouw partner in crime

Een partner in crime? Ja, precies! We nemen je graag mee om te laten zien wat we voor jouw merk kunnen betekenen en gaan om de tafel om tot vernieuwende inzichten te komen. We doen het samen. Jij blij, wij blij!

Wij streven naar zelfontwikkeling

Zoals de veiligheidsinstructie in het vliegtuig luidt: reist u met kinderen, zet dan eerst zelf een masker op en help daarna uw kind. Wij passen dit principe ook binnen ons vakgebied toe en zoeken onophoudelijk naar manieren om onszelf te blijven innoveren: door het volgen en geven van inspirerende workshops en door research te doen naar de nieuwste trends en de laatste ontwikkelingen. We blijven up-to-date zodat we onze klanten kunnen adviseren over de meest uiteenlopende vraagstukken.

Wij zijn digital savvy en data-driven

Hier voelen wij ons als een vis in het water. Designers, brandspecialisten en marketeers; allemaal onder één dak. We zijn niet bang om onszelf uit te dagen en streven er altijd naar om het best mogelijke werk te leveren voor onze klanten. We zijn zelfverzekerd, omdat we vertrouwen op onze kennis en ons werk baseren op data-research.

Wij geven altijd 100%

Ons perfectionisme en onze gedeelde passie zorgen ervoor dat wij altijd tot het uiterste gaan en ‘nee’ durven te zeggen tegen projecten waar wij niet 100% achterstaan. We streven ernaar om de mooiste producten te maken en inspirerende verhalen te vertellen. Altijd met enthousiasme en betrokkenheid.

Curious? 
Meet our team

Benieuwd naar onze designers, brand specialisten en marketeers? Dat snappen we!

oNS team
Ruben
Roos
Maas
Myrna
Milan
Anna
Bryan
Pardis