Your Digital Partner

Wij zijn jong, creatief en gedreven. Doordat wij allemaal een passie voor ons vak hebben, bestaat ons team uit een groep enthousiaste collega’s die continu bezig zijn met het maken van de coolste creaties. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en weten als geen ander hoe wij jouw merkverhaal moeten door vertalen naar (digitale) resultaten.

We are dedicated to help you

Wij hebben een passie voor ons vakgebied en geloven in het bouwen van duurzame relaties met zowel collega als klant. Plezier en hard werken gaan bij ons hand in hand. Op deze manier bedenken wij altijd mooie concepten voor geweldige merken.

Wij groeien met jou mee

Door onze persoonlijke approach en gepassioneerde collega’s hebben wij een bijzondere company culture. Wij zijn kritisch naar ons eigen werk en helpen elkaar waar nodig. Daarnaast werken wij hard, vieren wij successen en hebben wij bovenal veel plezier. Work hard, play hard!

Ice Cream Media colleagues talking and goofing around
Ice Cream Media colleagues at the office

Manifesto

Brand is ons uitgangspunt

Brand vs. Marketing, de “Kip-of-het-ei” discussie in ons vakgebied. Wij geloven dat brand een overkoepelende perceptie is van een persoon, product, service of organisatie. Wij weten dat jouw merk ook afhankelijk is van factoren die los staan van marketing. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van het product of de customer service. Het gaat om de waarden die je toekent aan een merk. Welke filosofie zit erachter?

Neem dit manifest... het legt uit wie wij zijn, waar wij voor staan en waarom wij doen wat wij doen. Echter, hebben wij geen invloed op wat jij, na het lezen van dit stuk, van ons vindt. Marketing kan brand gebruiken als tool, maar jouw merk of ‘de perceptie’ van jouw merk wordt bepaald door het publiek. Bij Ice Cream Media helpen wij je om deze perceptie te sturen.

Wij maken het persoonlijk

Wij nemen het niet persoonlijk, maar wij maken het persoonlijk. Het team, de specialisten, de klanten. Bij ons staat de mens en een persoonlijke benadering centraal. Wij behalen resultaten, maar uiteindelijk gaat het om de mensen die happy zijn met het werk dat geleverd is. Wij willen een lach op ieders gezicht. Wij zijn collega’s, maar ook vrienden. Wij streven ernaar om een creatieve community op te bouwen waarin duurzame relaties centraal staan.

Wij zijn een partner in crime

Een partner in crime? Ja, precies! Wij hebben een passie voor ons vakgebied en nemen je graag mee om te laten zien wat wij voor jouw merk kunnen betekenen. Wij gaan dan ook samen rond de tafel om tot vernieuwende inzichten te komen. Ondanks dat het een klant/agency relatie is, zijn wij erg betrokken en geven wij om onze klanten. Jij blij, wij blij!

Wij streven naar zelfontwikkeling

Zoals ze in het vliegtuig zeggen: “help eerst uzelf, en daarna uw kind”. Wij vinden dat wij dit ook in ons vakgebied kunnen toepassen. Wij zoeken onophoudelijk naar manieren om onszelf te innoveren door bijvoorbeeld het volgen en geven van inspirerende workshops en door research te doen naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij blijven up-to-date zodat wij onze klanten kunnen voorzien van advies over de meest uiteenlopende vraagstukken binnen ons vakgebied.

Wij zijn digital savvy en data-driven

Dit is waar wij ons als een vis in het water voelen. Designers, brand
specialisten en marketeers, allemaal onder een dak. Wij zijn niet bang om onszelf uit te dagen en streven ernaar om het best mogelijke werk te leveren voor onze klanten. Wij zijn zelfverzekerd doordat wij vertrouwen hebben in onze kennis en ons werk baseren op data research.

Wij laten ons leiden door passie

Passie voor marketing, altijd streven naar het maken van de mooiste producten en het vertellen van inspirerende verhalen. Wij zijn perfectionistisch en hebben passie voor al onze projecten. Dit zorgt er niet alleen voor dat wij altijd tot het uiterste gaan, maar ook dat wij ‘nee’ durven te zeggen tegen projecten waar wij niet 100% achterstaan.

Curious? 
Meet our team

Benieuwd naar onze designers, brand specialisten en marketeers? Dat snappen we!

our team
Ruben
Roos
Maas
Myrna
Milan
Anna
Bryan
Pardis