Wild Sage

Hoe brand je een ecologische voedingswinkel die wil dat jij weet wat je eet?

Concept & Strategie

UX/UI design

Brandbook

Logo design

Visual design

Fotografie

Een frisse visuele identiteit voor een bijzondere supermarkt.

Als je echt (maar dan ook echt) gezond, bewust en voedzaam wil koken, moet je vaak langs meerdere lokale winkels om je boodschappen te doen. De grote supermarkten hebben de juiste ingrediënten wel (vaak verpakt in onnodig veel plastic), maar zijn soms minder goed in staat om te vertellen waar de producten vandaan komen. Zonde, dachten de mannen van Wild Sage. Daarom openden ze een voedingswinkel waarin ze het anders wilden doen, en vroegen ze ons om deze te branden.

“If you have a kitchen, you’re a cook.”

Nog voordat we onze messen geslepen hadden, bedacht Wild Sage de tagline ‘if you have a kitchen, you’re a cook’. Deze zin vormt daarom de basis van het concept: een verpakkingsvrije biologische voedingswinkel waar je producten van de hoogste kwaliteit kunt kopen, en waar de producent zelf aanwezig is om je alles te vertellen over de achtergrond en bereidingswijze. From farmer to table. Kortom: heb je een keuken, dan ben je ready to go.

Kleur en karakter

Het coole en uitzonderlijk informatieve karakter van Wild Sage vormde een belangrijk onderdeel tijdens het ontwerpproces. De brand personality moest namelijk doorvertaald worden in de juiste kleurstelling van het design. De levendige kleuren van wereldse gerechten én de organische elementen van het concept gaven sturing aan designkeuzes.   Tot slot klommen we de pen in: met duidelijke merkwaarden en een manifest zonder houdbaarheidsdatum kan Wild Sage de belangrijkste boodschap blijven verkondigen. Nu en in de toekomst.

Van één persoon naar 20 medewerkers

Het begon allemaal in 2017, toen Michiel de Graaf zijn eigen IT-recruitmentbureau DIQQ startte. De visie was duidelijk: IT-recruitment moest doeltreffender, transparanter en innovatiever worden. De focus moest niet uitsluitend op kortetermijnresultaten komen te liggen, maar met name op langetermijnrelaties die leiden tot tevreden klanten en kandidaten.

20

Clients

20

Clients

20

Clients

20

Clients

Heeft jouw bedrijf een nieuwe smaak nodig?

Melanie Poiesz

Neem contact op